Capsa dels tresors

“Hola pares, un altre dijous aquí com un rellotge!

Avui us presento una activitat de la qual en sortiran dues més.

 

La capsa dels tresors

Amb una capsa que tingueu per casa, la podeu decorar amb el que disposeu, com paper de regal, pintar-la amb colors, retoladors, etc. Posar-li  gomets, tot el que passi pel vostre cap perquè quedi molt bonica.

Després sense que els infants ho sàpiguen, recolliu totes aquelles coses que teniu per casa i que es poden reciclar, pots buits, oueres, ampolles, recipients varis, i sobretot de diferents mides i materials.

Un cop tingueu tot preparat, ompliu la capsa amb els tresors i ja la teniu, ara quan ho presenteu als infants, ho feu de manera una mica teatral, els hi aboqueu tot a terra i mireu com gaudeixen, investigant totes les coses noves, s’ho passaran pipa!!!!

També podríem posar-hi tot d’objectes, joguines, etc. que sapigueu que al vostre fill o filla li agraden molt i treure-li a estonetes de “sorpresa”

 

Ara amb tot el material que tenim reciclat, doncs us proposo fer:

Un pot per a color, llapis i altres cosetes i unes bitlles.

Per a fer el pot per a colors, agafeu pots dels iogurts, si podeu de diferents mides, els hi poseu cartolina pel voltant, els acabeu de decorar com més us agradi i amb un cartó , podeu fer-li una bonica safata, tot això ho poden fer els nens sense cap problema.  Així gaudiran de la manualitat.

Per a les bitlles, agafeu unes ampolles d’aigua buides, els hi poseu al voltant de l’etiqueta unes cartolines amb uns números i ja teniu unes bitlles molt boniques, si no teniu pilota improviseu una amb uns fulls de diari rebregats i pressionat amb una mica de celo.

Ara espero que amb aquesta activitat passeu uns dies molts entretinguts i divertits mentre esperem al pròxim dijous!!! mil petonets family!!!!

 

Nathalie

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *