FESTA FINAL. SOU ELS MILLORS!

No sé què dir. Estava massa preocupat per tot i a vegades ni veia el ball.

Ho vau fer molt bé. Crec que quan hi ha una motivació ho feu millor. Nosaltres, els professors sempre pensen que podia sortir millor però la veritat és que va sortir com havia de sortir… molt bé.

Com va dir el el profe Victor, que estava emocionat, va ser molt emotiu. Més d’un va deixar caure alguna llagrimota…!

Jo fa temps que estic a l’escola, des d’el curs 1993-94. Crec que el muntatge del vostre ball, amb el marc incomparable del nou col·legi, va ser el millor del millor.

Tothom va col·laborar, portant la roba, el maquillatge, pintant… etc. Fins i tot el Yassine crec que va portar uns pantalons que eren nous i els va trencar per poder quedar bé. Espero que no l’hagin renyat a casa.

Llàstima que no vaig poder aconseguir que participessin en el ball el Raul i la Britany, de totes maneres em van ajudar a fer coses.

Gràcies pels comentaris que heu fet a l’anterior article (Això s’acaba ). Mireu-los, hi algunes sorpreses.

Jo només vaig fer fotos. Crec que hi ha gent que va fer algun vídeo. Si algú pot passar-me una còpia li agrairia.

Fins dimecres que ens veurem per dinar.

Paco

FESTA_FINAL_08

Podeu veure un video del ball  a:  http://www.youtube.com/watch?v=aqrukj6njOA

8 thoughts on “FESTA FINAL. SOU ELS MILLORS!

 1. Rafa

  Hola Paco
  Gracies per dir que som els millors.
  L’ha veritat es que a mi no em va sortir molt bé.
  Perquè la càpsula s’he m’havia enganxat a la llengua i m’estava posant
  nerviós.
  A tots li ha sortit molt bé però vull felicitar a la Eli perquè ara
  mateix estava mirant les fotos i és la que més m’ha donat por, bé molta
  molta por…
  Adéu
  Fins el dimecres al dinar.
  (K)(K)

 2. Mateo

  Hola Paco.
  Ens va sortir molt bé el ball i lo de les flautes.
  Paco si vols et puc enviar el vídeo sencer del ball que la meva mare el va gravar, adéu fins un altre.
  Mateo

 3. Joan

  Hola Paco!
  L’a veritat és què el vall
  va estar molt bé però va ser
  gracies als maquillatges que
  va fer tu, la Lola….
  Bé, adéu 🙁

 4. Bilal

  Hola Paco!!!!
  Ja he vist les fotos del ball del Michael Jackson, ha quedat molt bé, de veritat, adéu fins una altra vegada

 5. Elisabeth

  Hola Paco,sóc l’Elisabeth.
  Què tal estàs?
  Jo també he vist las fotos són molt maques.
  El ball jo crec que en general ens va sortir bastant bé.
  Estic molt contenta de haver estat junts tota la classe el dia de del menjar.
  Adéu!!!!

 6. Bilal

  Hola Paco !
  Com estas ?¿¿?¿ be o mal
  i una altra cosa perquè no poses més fotos dels alumnes de la teva classe
  Adéu, fins una altra vegada.

 7. santos

  hola Paco!!! doncs el que va dir el Rafa té raó perquè jo a la meitat del ball s’en va enganxar la càpsula als dents de sota i em vaig posar nerviós!!vaig estar apunt de parar de ballar per ficarme les mans a la boca i treume la càpsula,però al final va sortir bé. i jo quan vaig acabar el ball no m’enrecordaba que era fi de curs i ens teniem que anar dels pins i em vaig a posar a plorar jo el primer :)bé adeuuu

 8. santos

  Hola Paco ! bueno si por casualidad ves este comentario solo queria decir que todavia me acuerdo exactamente de las colonias de 6 y nunca las voy a olvidar porque fueron las mas divertidas y inolvidables para mi y las mejores. por cierto hace un mes el profesor de catalan nos hizo hacer un PowerPoint hablando sobre nosotros y yo puse las colonias de Port Aventura porque me encantaron pese a que no dormi mucho y tuve un poco de dolor de cabeza me lo pase genial y extraño mucho la primaria no es lo mismo !!!!!! a veces estoy en clase y le digo al Blas hay me encantaria volver a primaria o a aquellos dia en Port Aventura , pero bueno la magia ni la maquina del futuro no existen que lastima 🙂 pero espero que si algun dia inventan la mauina del futuro ya se que ponde 5 , 6 , 7 de mayo de 2008 los mejores dias de mi vida bueno adios hasta otra
  att_:sAnToS 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *