VISCA !! PORT AVENTURA !!!

port_aventura_2008-002.jpg

Al final, tot arriba. El dimarts ja estaven nerviosos/es. Normal quan s’està pensant que el dimecres al matí, a les 8:30 sortia el tren. Sí, un tren molt especial… el tren cap a … Port Aventura. Ja estava tot preparat, la motxilla, la roba nova per l’ocasió, el MP3 ( o 4), alguns euros per comprar alguns records … i sobre tot molta il·lusió i ganes de passar-s’ho bé.

Només han pogut anar 12 nens/es amb companyia de la Rosa i la Lola.

El dijous – no ho sabien – van tenir una sorpresa. Quan anaven a entrar al parc al matí es van trobar amb… el Paco. Sí, jo mateix. Ho vaig arreglar per poder estar un dia amb ells, també em feia il·lusió. Crec que en general es van posar molt contents… bé algú va posar cara de no entendre què feia jo allí.

Vam veure espectacles junts, vaig pujar en alguna atracció encara que jo no sóc molt amic de les coses que donen voltes, vam menjar junts, etc. En resum un dia per recordar sempre.

Llàstima que l’últim dia va ploure.

Aquí teniu les fotos que jo mateix vaig fer perquè tingueu un bon record. Clica la imatge.

Fins dilluns que ens veurem tots a l’escola.

14 thoughts on “VISCA !! PORT AVENTURA !!!

 1. Joan

  Paco, jo la veritat és que no m’esperava que vinguessis
  la Rosa i la Lola ho tenien ben amagat.
  Adéu

 2. Rafa

  Hola Paco.
  Sóc el Rafa
  M’ha donat una mica de pena de venir aquí però també m’ha agradat tornar
  perquè he vist a la família.
  M’agradaria anar una altra vegada amb la classe.
  Adéu!!!!!!!!!!

 3. Mateo

  Hola Paco.
  Em va agradar molt anar 3 dies a Port Aventura.
  També em va agradar quan vam veure’t però crec que a l’Eric no li va agradar molt.

 4. Elisabeth

  Hola Paco,sóc l’Elisabeth.
  M’agradaria estar allà i la sorpresa hem va agradar molt de que vinguessis tu allà. Estic d’acord amb el Mateo crec que no li va agradar molt.
  Adéuuuu

 5. Lola

  QUE HI HA MESTRE? QUINES FOTOS MÉS MAQUES!,CREC QUE HA ESTAT UNA DE LES SORTIDES MÉS BONIQUES I LA TEVA APARICIÓ VA ESTAR UN “puntazo”,FINS DEMÀ

 6. Èric

  Felicitats, Paco,
  T’han quedat molt bé les fotos de Port Aventura (especialment les de la barca) aprofito també per felicitar-te pel bloc que va progressant molt… SEGUEIX AIXÍ PACO
  ÈRIC 🙂

 7. Èric

  Paco,tinc k corregir l’última part del comentari del Mateo i
  de l’Eli:
  en el fons si k em va agradar k vinguessis,el k passa es k com no vaig poder pujar-me en tot el k volia em vaig enfadar una mica. (Suposo k es part del meu petit gran egoisme)

 8. Èric

  PODEU BUSCAR EL VÍDEO DE XINA TOWN A YOU TUBE POSANT “CHINA TOWN PORT AVENTURA” I SURTEN PETITS RESUMS K ESTAN MOLT BÉ
  ÈRIC

 9. Santos

  Hola Paco !Em va agradar molt anar a port aventura perquè només vaig anar
  quan tenia 2 anys i la veritat és que no vaig pujar en res . per cert em
  va agradar molt que estiguessis un dia amb nosaltres , però també m’hagés
  agradat que t’haguessis quedat a dormir però bé al menys vas estar un dia
  l’Èric va posar una cara molt rara com dient: merda ! ha vingut . per cert
  la pena es que no vas fotografiar el hurakan condor (caida libre) . Bé
  Adéu Paco
  Fins un altre !

 10. Rosa

  Nens i nenes de 6è estic molt contenta que estigueu tant contents de poder haver anat al Port Aventura i de l’arribada del Paco. Us diré que jo sabia que vindria ja el dimecres a la nit i apa que no em va costar de mantenir el secret! perquè a mi també em feia molta il·lusió que vinguis a passar un dia amb nosaltres. Bé, ara us explico que jo en el fons no estic tant contenta perquè…no em vau deixar dormir massa i a més, em vau posar en un compromís per haver de dir-li a una nena que era una porca, més que porca, ja,ja és una broma. Però com us estimo molt a tots i totes us ho perdono.
  La Rosa quan el proper curs vagi al Port Aventura, espero que així sigui, pensarà a tots vosaltres. Petons

 11. Marta lópez

  Hola Paco,sóc la Marta.
  La veritat és que m’ho vaig passar molt bé a PORT AVENTURA.
  Vaig gaudir molt amb els meus companys i pujant-me a les atraccions.
  Personalment no m’esperava que vinguessis cosa que hem va
  agradar.I sobre les fotografies, és un record molt bonic.
  Adéu.Fins demà.

 12. Elisabeth

  Hola Paco,sóc l’Elisabeth.
  Per a mi aquestes colònies són les millors de totes suposo que és perquè a mi m’agrada tot això de les atraccions fortes. Les atraccions que més hem van agradar van ser l’huracan condon,el furious baco i el dragon khan(bé en general he va agradar tot però aquestes més).Els espectacles eren molt bonics i simpàtics. En el hotel sempre estavem tota la tropa junts en alguna habitació,per la nit,nosaltres,(KARINA,MARTA LOPEZ,MARTA LANCHARRO I JO)quan estaven parlant mentre que intentaven dormir sempre ens trucaven alguns per fer-nos i altres per preguntar-nos si voliem anar a la seva habitació.El dimecres és vam reunir,per la nit,tots en la nostre habitació. El dijous ens van reunir el la habitació del Santos,Yassine,Blas i el Joan i després ens vam anar uns quants a l’habitació del Rafa,Èric i el Mateo vam estar una bona estona i després alguna és van anar i ens vam quedar el Santos,la Marta Lancharro,la Marta Lopez,el Rafa,el Mateo i jo.En aquella nit és van quedar a dormir el Rafa i el Mateo(li vam preguntar al Santos però esque estava ja adormit)però com eren dos llits els nens van dormir en un i les nenes en altre. El divendres van pujar en tot el que podiem .Ho vam passar molt bé!
  Adéu i bones vacances!!!!

 13. BLAS

  Hola Paco, en les colònies de Port Aventura vam disfrutar molt tots jo estaba en la meva habitació amb el Joan,Santos i yassin.En les nits ens trucàvem en totes les habitàcions, era molt divertit, em va encantar tot, també era la primera vegada que vaig anar a Port Aventura.¡¡¡Els meus companys de classe son el millors!!!! jejeje adeu!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *