AVENTURES D’ UNA GOTA D’AIGUA

AVENTURES D’ UNA GOTA D’AIGUA.

Jo era una gota d’aigua molt petita, tan petita que no pesava res, i m’estava surant a l’aire, format un núvol amb moltes amigues meves. Però va venir un mal temps, i totes ens van ajuntar fent gotes més grans, i van començar a caure. Mentre quèiem, recollíem tota la brutícia que hi havia a l’aire, i quan van arribar a terra, ho vam deixar tot net i lluent. Les plantes semblaven contentes!  Després ens anàrem escolant per la terra i moltes ens haguérem de separar: les unes desapareguérem  quan sortí  el sol; les altres rodàrem cap a dins de la terra, i d’allà  seu fem rodant i rodant fins arribar als torrents i les rieres: Després als rius. I al final, un dia vaig arribar al mar: Del mar vaig tornar als núvols un dia de molt sol, quan m’estava a les galtes d’un nen que jugava a trencar onades……

I ara contesta:
– Com queda l’aire després de  passar-hi la pluja?

– Si no plou en molt temps, com queden els Pius?

– L’aigua és important per tu? Raona la teva resposta

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *