Pagament material escolar

Estimades famílies,

Ens dirigim a vosaltres com a famílies d’alumnes de 1r del Cicle Formatiu de Grau Mitjà (CFGM) de Jardineria i floristeria preinscrits i/o assignats a l’Institut La Talaia el curs 2020-2021, amb la finalitat d’informar-vos del procés de matrícula.

El període de matrícula que s’inicia el dia 1.09.2020 i finalitza el dia 7.09.2020 es farà de forma telemàtica, enviant els documents per correu electrònic.

Per tal de formalitzar la matrícula al centre, us trametem els següents enllaços als cinc documents següents per tal que els empleneu, signeu digitalment i retorneu a aquesta mateixa adreça de correu electrònic. En el cas de no poder realitzar-lo de la forma anterior cal fer una còpia escanejada o fotografiada dels documents emplenats i signats i enviar-los a aquesta mateixa adreça de correu electrònic.

  1. Dades de Matrícula_CFGM_Curs 2020-2021.pdf
  2. Carta de compromís educatiu.Formulari.pdf
  3. Autorització ús imatges.Majors 14 anys_Formulari.pdf
  4. A252.Comunicació relativa als alumnes majors de 14 anys però menors d’edat. Ús de serveis i recursos digitals a Internet.pdf
  5. Pagament_ME-CFGM_20-21.pdf

Amb el codi de barres s’ha d’anar a fer el pagament al Caixer i enviar el justificant del pagament amb el NOM i CURS de l’alumne/a al correu del Centre:  secretaria@institutlatalaia.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *