4a Mostra de Recerca Jove de Barcelona, 16 i 17 de juny

 

Sergio de Mingo amb el seu treball de recerca ” Canvis en la velocitat de la metamorfosis del tòtil (Alytes obstetricans) provocats per la temperatura, la llum i els nivells de tiroxina en el medi” participarà juntament amb altres treballs seleccionats de tot Barcelona, a la 4ª Mostra de treballs de Recerca Jove de Barcelona.

Els dies 16 i 17 de juny se celebra al Parc de la Ciutadella, la 4a Mostra de Recerca Jove de Barcelona en el marc de la Festa de la Ciència organitzada per l’Institut de Cultura de Barcelona.

 

Més informació sobre l’acte del Parc de la Ciutadella

 

Sergio de Mingo, alumne de 2nR de l’Institut Sant Andreu ha realitzat un treball sobre la importància dels factors ambientals en l’activitat biològica dels amfibis, en un procés que desperta una gran curiositat i admiració com és el de la metamorfosi del cos per passar de la vida aquàtica a la terrestre.

El seu treball és un exemple de disseny experimental, alhora que obre noves preguntes per a altres treballs.

Vols Veure el treball?  Memòria del treball de recerca de Sergio de Mingo.

A continuació uns moments de la seva presentació en el Parc de la Ciutadella

Enllaç a l’acte del 2 de maig de 2012 a la seu del districte de Nou Barris, organitzat pel CRP, on es va fer la lectura dels treballs seleccionats dels instituts de Nou Barris.

Enllaç a la mostra de recerca jove de Barcelona, Institut Municipal d’Educació

 

 

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Heu d'identificar-vos per publicar un comentari.