LA PRIMERA BODA GAY A FRANÇA per Judith Siches E-41

Dos homes es van casar ahir, 29 de Maig del 2013, a Montpellier. Es tracta de la primera boda homosexual que es celebra a França després de l’aprobació de la llei que ho legalitza.
Elodie Brun, coordinadora de la Associació local de l’Orgull Gay, ha estat testimoni de la boda i la seva signatura apareix a les primeres actes de una boda entre homosexuales en un pais de majoria catòlica i on la separació entre l’esglesia i l’estado està molt marcada. L’aprobació d’aquesta llei que permet el matrimoni homosexual ha convertit a França el 14è pais en legalitzar-ho i, evidentment, ha causat una revolta entre els conservadors i catòlics.

Jo, personalment, estic a favor del matrimoni homosexual i estic contenta de que s’hagi legal·litzat a França, ja que és un gran pas per a un pais conservador i opino que el conservadorisme només serveix per a no evolucionar.

Fotografia del casament

Aquest article s'ha publicat dins de ARTÍCULOS DE DIARIOS, General, POLÍTICA, SOCIEDAD i etiquetat amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a LA PRIMERA BODA GAY A FRANÇA per Judith Siches E-41

  1. jnavar29 jnavar29 diu:

    És sorprenent que el país on va començar la revolució que dòna pas al món contemporani hi hagi tanta contestació social “conservadora”, com molb bé dius. Què ha passat amb certs valors progressistes, lliberals i d’esquerrà? Per què s’han perdut?

  2. Eduard diu:

    Estic totalment a favor del matrimoni homosexual. Cada persona es lliure de fer el que “vulgui” sempre que no afecti als demes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *