Autors a les aules: s’obre el termini per fer la sol·licitud d’Itineraris de Lectura 2008-2009

itineraris

Els centres educatius podran fer les seves peticions des de l’1 de juliol fins al 20 de setembre.
La Institució de les Lletres Catalanes obre el termini per sol·licitar els Itineraris de Lectura, una iniciativa amb 10 anys de recorregut que compta amb el suport del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya i que té com a finalitat la promoció de la literatura catalana i el foment de la lectura en l’àmbit de l’ensenyament primari, secundari i d’adults per tot el territori de parla catalana.
Per aquest curs 2008-2009 s’estrenarà una eina on-line que permetrà als centres fer la sol·licitud telemàticament i fer-ne un seguiment del seu estat. Per participar-hi serà imprescindible haver fet la sol·licitud dins del termini (de l’1 de juliol fins al 20 de setembre).
Per més informació podeu visitar l’apartat d’Itineraris de Lectura de la web.

Deixa un comentari