Espais escrits

espais escritsEspais escrits. Xarxa del Patrimoni Literari Català és una associació privada sense ànim de lucre, constituïda amb el suport de la Institució de les Lletres Catalanes l’any 2005, amb l’objectiu d’articular els projectes de custòdia, recerca, i difusió del llegat dels escriptors de la literatura catalana.

Espais Escrits desenvolupa l’aplicació Mapa literari, que proposa un vol virtual pels espais simbòlics d’escriptura i oralitat dels autors d’aquesta associació. Es tracta d’una aplicació informàtica que permet treballar la literatura des d’un punt de vista diferent, incorporant la geografia i el paisatge com a interfície de suport. El resultat són vols virtuals sobre territoris geogràfics que incorporen informació literària, biogràfica i patrimonial al voltant d’autors que formen part de la Xarxa.

Una manera diferent i nova d’accedir a la literatura catalana.

Deixa un comentari