Jornada d’activitats al voltant d’Un país de lletres

Dissabte 14 d’abril té lloc al Palau Moja, a Barcelona, una jornada amb diverses activitats gratuïtes al voltant de l’exposició Un país de lletres, amb taller de lectura en veu alta, l’homenatge “Cent anys de Calders, Tísner i Sales, i moltes raons per llegir-los”, lectures en diferents llengües, un brindis per les lletres i un espectacle de lletres i música.

L’exposició Un país de lletres té per motivació l’efemèride, el 2012, dels 75 anys ?de la primera creació de la Institució pel govern de la Generalitat republicana l’any 1937, i els 25 de la seva recuperació el 1987 pel Parlament de Catalunya
restituït. Ha estat concebuda com un exercici de promoció de la lectura, de la presència pública de la literatura i dels escriptors catalans.

Oberta fins al 13 de maig.

Deixa un comentari