Jornada: informacions pràctiques

  • Punt d’informació

Trobareu el punt d’informació de la Jornada al vestíbul del Rectorat, edifici A.

  • Espais

A la sala d’actes del Rectorat hi haurà la conferència inaugural i la de cloenda. A més, hi tindran lloc les sessions del taller sobre la proposta didàctica de Joana Raspall, la divulgació del programa i l’exposició d’experiències docent de Primària. Aquests actes podran seguir-se per Internet.

Les sessions corresponents a Secundària tindran lloc al mòdul 2 de la Facultat de ciències de l’Educació, aules 21, 22 i 25.

  • Ordinadors

L’accés a la xarxa sense fils de la UAB és obert.

  • Esmorzar i dinar

L’organització dels Tallers no ofereix esmorzar. Tindreu a la vostra disposició les cafeteries de la Facultat de Ciències de l’Educació i  del Rectorat, per esmorzar i també per dinar si ho creieu convenient.

  • Material per emportar

El trobareu al punt d’informació de la Jornada a partir de les 13 h. Podeu agafar el material que sigui del vostre interès de les taules on està exposat. Demanem que tingueu en compte que hi ha molt professorat interessat.

  • Justificants d’assistència

Si necessiteu justificar l’assistència podeu demanar el corresponent justificant al  punt d’informació de  la Jornada, al vestíbul del Rectorat.

  • Acreditació de la formació

L’assistència a la Jornada s’acreditarà amb 5 h. de formació. Cal signar al llistat d’assistència per obtenir aquesta acreditació. Els llistats d’assistència estaran disponibles al punt d’informació dels Tallers al vestíbul del Rectorat, edifici A.

Les persones que, a més de la Jornada, finalitzin la formació telemàtica obtindran una acreditació de 20 h. Les persones que finalitzin la formació telemàtica sense assistir a la Jornada obtindran una acreditació de 15 h de formació.

  • Enquestes de valoració

Hem elaborat un formulari que us el farem arribar per correu electrònic amb posterioritat a la realització de la formació.

Gràcies per la vostra col.laboració i que tingueu un bon aprofitament d’aquestes activitats.

Deixa un comentari