Anuncis de la tele

Anunci de l’Orquestra de Cambra de Zürich. No perdeu de vista la partitura… si podeu!Anunci dels torrons “El Almendro“: podem veure la evolució del anunci, però tot i que la música sempre és la mateixa, amb el pas del temps n’hi han petites variacions.

Anunci: “Movistar“: aquí podem veure la música original de “La Bella y la Bestia” i la versió feta per l’anunci on han modificat la lletra de forma molt divertida.

Anunci de “Sony Bravia“:

La música d’aquest anunci és de Rossini – La Gazza Ladra (Overture)  que vol dir “la hurraca ladrona” jo crec que és una bona música per fer Spaghettis o fer volar la massa d’una pizza.

Per cert, no hi ha trucatge, en els dos casos tot és fet de veritat. A l’anunci més modern van utilitzar un edifici abandonat on rodar les explosions de moltíssimes tones de pintura. Després, van caler 60 homes durant bastants dies per netejar-ho tot!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *