EL INTERNET PER SATÈL•LIT

Les infraestructures de fibra òptica segueixen desenvolupant-se per prestar una cobertura més àmplia al territori nacional, però de moment encara hi ha milions d’usuaris d’Internet que no poden optar a una connexió basada en aquesta tecnologia de banda ampla. Però no són les úniques opcions, i també està disponible l’Internet per satèl·lit. L’Internet per satèl·lit com a alternativa al 4G i les modalitats més potents d’ADSL on no arriba la cobertura de fibra òptica

I un altre problema que planteja és que, tot i que hi ha connexions de fins a 20 Mbps que poden competir amb les modalitats bàsiques de fibra òptica perfectament, el límit l’imposa la descàrrega. No hi ha una tarifa plana com a fibra òptica o ADSL, sinó que hi ha el FAP com a regulació de l’intercanvi, tot i que sempre se segueixen mantenint les prestacions bàsiques del servei quan l’usuari ha superat aquest límit imposat de forma diària o mensual. I respecte a l’ADSL, els preus de l’Internet per satèl·lit són bastant similars, amb unes tarifes bàsiques al voltant dels 25 euros al mes, encara que cal afegir a això el cost que suposen els equips i el servei d’instal·lació.

http://cincodias.com/cincodias/2015/11/02/lifestyle/1446485739_646470.html

Eric Castañé

Alejandro Lara

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *