¿QUANTES VEGADES HAS PENSAT EN LA SEGURETAT DELS TEUS MISSATGES DE WHATSAPP?

 

 

Els missatges que s’intercanviïn els usuaris es xifraran per defecte amb una contrasenya, i només els que participin de obertament i acordada podran veure’ls.

Fins ara els hackers podies apropiar-se del contingut i les conversacions de whatsapp podien ser vistes.
En un comunicat , Open Whisper Systems , l’empresa associada amb WhatsApp per xifrar els missatges , ha anunciat que els missatges dels usuaris de dispositius Android amb l’última versió de WhatsApp ja estan sent encriptats, i que el procés s’aplicarà gradualment a la resta de plataformes. Amb l’encriptació , els missatges que s’enviin els usuaris es xifraran per defecte amb una contrasenya, de manera que només els que participin de forma oberta i acordada en la conversa podran veure-la. De moment, encara no s’han encriptat els missatges multimèdia ni aquells que s’enviïn en converses de grups , és a dir aquelles en què participen més de dos usuaris.

 

whatsapp

 

Rocío López i Paula Martínez

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *