SAMSUNG GALAXY GRAND PRIME

SAMSUNG GALAXY GRAND PRIME

Enllaç utilitzat: http://www.tuexpertomovil.com/2014/09/30/samsung-galaxy-grand-prime/

 

  • Presentació

El nou Samsung Galaxy Grand Prime és un nou telèfon intel·ligent centrat en les fotografies a un mateix o també anomenades ‘selfies’. El Samsung Galaxy Grand Prime té una càmera frontal de 5 M. Píxels que fa fotografies amb un angle màxim de 85 graus, mentre que la resta de les càmeres dels mòbils únicament arriba a una obertura de 70 graus.

 

  • Pantalla i diseny

El Samsung Galaxy Grand Prime es presenta amb una pantalla bastant àmplia de 960 x 540 píxels i una densitat de píxels en pantalla de 220 ppi. La resolució, resulta senzilla una qualitat d’imatge estàndard que no destaca.

Pel que fa a les seves dimensions, estem davant una mida raonable que permet gestionar el mòbil amb una sola mà sense problemes.

Si analitzem més a fons veurem que es tracta d’un telèfon intel·ligent que conserva la carcassa de plàstic que s’incorpora pràcticament en tots els seus telèfons intel·ligents menys l’Alpha.

A sota de la pantalla, ens trobem amb un botó d’Inici amb dos botons tàctils als costats: un de Retrocés i un altre de Menú i n el lateral esquerre hi ha el botó de volum, mentre que al lateral dret tenim el botó de bloqueig de la pantalla. Aquest model està a les botigues en colors de carcassa: blanc i gris.

La càmera principal del Samsung Galaxy Grand Prime incorpora la resolució màxima que es pot obtenir a les fotografies arriba als 3.264 x 2.448 píxels, mentre que els vídeos es poden gravés una velocitat de 30 fotogrames per segon. Aquesta càmera incorpora opcions addicionals com ara l’enfocament automàtic, el zoom digital a la detecció de rostres. Aquesta càmera frontal incorpora un sensor que permet prendre fotografies amb una resolució màxima.

 

  • Potència i memoria

El Samsung Galaxy Grand Prime incorpora 8 gigabytes dels quals 4 d’ells estan ocupats per aplicacions que vénen ja instal·lades de fàbrica.

Connectivitat i autonomía.

El nou Samsung, es presenta amb una connexió de WiFi, una altra connexió de 3G i les habituals connexions de Bluetooth i GPS. Pel que fa a connectivitats físiques es refereix, aquest mòbil incorpora una ranura per a targetes Micro-SIM, una altra ranura per a targetes de memòria microSD i una sortida microUSB 2.0.

La bateria incorporada de sèrie en el Samsung Galaxy Grand Prime compta amb una capacitat de 2.600 mAh, i es tracta d’una bateria extraïble Segons les xifres oficials proporcionades porSamsung, aquest telèfon és capaç d’aconseguir una autonomia d’aproximadament 17 hores en conversa però la nova actualització de Andriod ha fet que aquesta bateria duri menys però sigui mes eficaç i ràpid el nou Samsung Galaxy Grand Prime.

 

Noelia Moriña

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *