EL NOU IPHONE 7

Link: http://iphonedigital.es/iphone-7-caracteristicas/

El nou iPhone 7, tindrà noves característiques com per exemple: més ràpid en el seu processador, una pantalla amb vidre de Zafiro, una càmera de doble lent, el sistema operatiu iOS 10, nova tecnologia de conectivitat inalambrica de LiFi, y una pantalla Amoled millorada. També estara en diversos colors.

El LiFi és una connexió a internet que es caracteritza per trasmetre informació a través de la llum LED, és més ràpid que el WiFi

Diuen que s’utilitzarà el Liquid Metall, un material de construcció utilitzat per la NASA . que el Liquid Metall esta format per una barreja de alumini, coure, níquel i titani, molt més resistent que l’alumini a les esgarrades.

Pensem que serà un bon iPhone per les seves característiques i noves aportacions.

IPHONE 7

Realitzar per:

Joel Oña

Sandra Trascastro

Un pensament sobre “EL NOU IPHONE 7

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *