LES GRANS POTÈNCIES (1870-1914)


En el període que va des de la Guerra francoprussiana del 1871, últim episodi de les revolucions liberals, a la I Guerra Mundial, els països europeus van créixer econòmicament i es van llançar ala conquesta d’altres territoris.
També van patir transformacions polítiques i socials: uns van consolidar el liberalisme democràtic, d’altres van iniciar sistemes parlamentaris però escassament democràtics, i alguns continuen ancorats en l’absolutisme. Mentrestant, els Estats Units i el Japó es conformaven com a grans potències-

Presentació d’aula:

Documental del Canal Història sobre la Guerra de Secessió Americana:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=WlSvH0VRjl4[/youtube]

Aquest article s'ha publicat dins de Història del mon contemporani i etiquetat amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *