ELS ORIGENS DEL MOVIMENT OBRER (1800-1914)

Al llarg del segle XIX i com a conseqüència de les diferències socials van sorgir nous corrents ideològics que van tractar de millorar les condicions dels grups socials més desafavorits, per la qual cosa van recórrer a l’internacionalisme, considerant que de la unió d’aquest grups socials naixeria la seva força. Segons un dels pensadors més destacats d’aquests nous corrents, Karl Marx, “el proletari no té pàtria” [ideologies contràries al nacionalisme, l’altre gran protagonista de la segona meitat del segle XIX].

Presentació d’aula:

Aquest article s'ha publicat dins de Història del mon contemporani i etiquetat amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *