That’s Art! Perdoneu, però algú ho havia de dir!

Vivim envoltats d’art. Els quadres, la música, els llibres, les pel·lícules, els grafits, els vídeos musicals, tot això són expressions artístiques. N’hi ha un munt! L’art és un fet tan quotidià per a nosaltres que de vegades ni ens adonem que és art.

Gimp text gràfica color

Tot i així estem acostumats a reconèixer la “dignitat” artística només a obres normatives definides per la crítica i acceptades per a tothom com a obres mestres, sovint delimitant-ne el valor expressiu a llocs determinats com a museus, galeries, arquitectures monumentals o en circumstàncies objectives com a concerts, espectacles públics, teatre, cinemes. Hi ha un espai definit per a l’art? Tot el que no té lloc dins d’aquests contextos definits no és art? Quin són els criteris i qui els estableix?

windows recortar

El context d’aquest projecte proposa una reflexió sobre el concepte d’art a partir de l’actualitat, implicant la reflexió racional i les implicacions emocionals per activar una visió crítica i més profunda sobre l’expressió artística a través de diferents perspectives filosòfiques.

pixlr text gràfica colors

El llenguatge, els símbols, els missatges que mitjançant l’art interpreten i transfiguren la realitat no poden prescindir de l’evolució tecnològica, del context social i històric i ens duen a qüestionar el sentit de l’art com quelcom que forma part de les nostres vides i que és matèria viva en contínua transformació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *