Divendres, 22 de maig de 2015

Bona tarda famílies!!!

Quin matí més fantàstic que hem passat!!!

Després de veure el vagó del tren dels bons moments que ha fet el Xavi i dir que avui el pren a casa l’Anna, hem anat a fer un pipí, ens hem posat les motxilles i… cap a l’aurtocar!! Aquest cop el viatge ha estat una mica més llarg i, per tant, més emocionant!

A l’arribada hem esmorzat fent una rotllana a terra i hem anat a jugar. Hi havia moltes coses a fer: un bosc fantàstic per trobar tresors, un sorral, una caseta, una estructura amb tobogan i gronxadors i, el joc estrella, un  matalàs elàstic!!!! Els nens no han parat ni un moment i han gaudit molt de l’espai exterior.

També hem fet una petita excursió rodejant la casa i a mig camí hem parat a veure unes vaques!!! Hem estat una estona observant-les i després hem continuat el camí. Hem observat formigues, recollit pinyes, hem fet curses i hem caminat de valent!

Al tornar a la casa hem donat les gràcies als pares de l’Amelie, la Margarida i el Jerome, i els hem fet un regalet que vam fer les Formiguetes!!!

A la tornada quasi tots els nens han aguantat molt bé i hem arribat a l’Escola a dinar i fer una bona migdiada!

BON CAP DE SETMANA LLARG, ENS RETROBEM DIMARTS!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *