Dijous, 9 de juliol de 2015

Famílies,

Avui ha estat un matí especial. Després de jugar una mica entre la classe i el pati petit hem sortit al pati gran a esmorzar.

Tots estaven pendents d’una sorpresa que els hem avisat que tindrien així que hem fet una fila de parelles amb alguns Pingüins i hem sortit a la placeta per entrar a l’Ateneu i pujar escales fins a l’auditori. Quan hem arribat s’han quedat tots ben parats, s’estava inflant un GLOBUS!!! Tota la sala s’ha convertit en un IGLÚ DE VENT!!! Uauuuu!!!! Les Formiguetes han al·lucinat! Poc a poc i amb una mica de respecte hem entrat i, de seguida, s’han sentit tots molt còmodes! Hem vist un trosset de pel·lícula projectada, hem cantat cançons, hem fet curses, hem fet d’animals, hem jugat al joc del tauró, hem explicat el conte de la Caputxeta, ens hem estirat a terra per mirar bé el globus,… En resum, un matí diferent i divertit per recordar-nos i fer-nos partícips de l’EUROPEAN BALLOON FESTIVAL. Gaudiu del cel d’Igualada!!!

One thought on “Dijous, 9 de juliol de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *