Dilluns, 29 de juny de 2015

Bon dia i bona calor!!!

Acabem el mes de juny amb les temperatures altíssimes i es nota en l’ambient. Les Formiguetes estan una mica cansades i aixafades però és que amb tanta calor… Aquests dies poseu roba ben fresqueta! aH! i PORTEU BAÑADOR, TOVALLOLA I XANCLETS QUE FAREM REMULLADES D’AIGUA PER PASSAR MILLOR LA CALOR!

Avui hem sortit ben d’hora al pati i aprofitant la fresqueta del matí hem esmorzat allà. Ens ha agradat tant que demà i tornarem… Després hem jugat una estona fins que han vingut la Paulina i el Max, els papes del Benjamín, i ens han ajudat a fer una manualitat amb l’empremta de la mà. Hem passat tot el matí treballant i mentre uns feien l’empremta els altres pintaven, engantxaven gomets o jugaven amb el lego o els cotxes.

Abans de dinar hem cantat cançons i hem fet la representació de la Rateta que escombrava l’escaleta. L’Aura ha fet de rateta, l’Amelie de gat, l’Anna d’anec, el Xavi de gall, la Júlia C. d’ase i el Guerau de gos!! Ho han fet molt bé tot i que amb una mica de vergonya!

 

One thought on “Dilluns, 29 de juny de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *