Dimarts, 9 de juliol de 2015

Bon dia !!!

Després de jugar una estona amb la caseta i els cotxes hem endreçat per fer l’estora!! Hem despertat a la Piga i després de canviar la Masovera de dia hem comptat i tan sols QUEDEN 3 DIES PER ANAR DE COLÒNIES!!!! Quina emoció!!! Esperem que el temps aguanti i no fem unes colònies passades per aigua!!!

El Pau ens ha ensenyat molt emocionat el seu vagó carregat de bons moments amb els pares!!! Els diables i el mal llamp, els animals, els avions,.. i avui prendrà el TREN DELS BONS MOMENTS el GUIU!!! Per cert, ahir em vaig despistar i no vaig escriure que el Miquel va portar el seu vagó amb un gran moment per ell,: pujar a l’autocar i anar d’excursió i millor si els pares i l’Enric i la Blanca l’acompanyen i li diuen adéu!

i avui dimarts, dia d’anar al gimnàs!!!! A les Formiguetes els agrada molt i avui hem fet un racó nou: el mini-tramp!! Que xulo fer salts i després tirar-se al matalàs! També hem jugat amb pilotes, amb els matalassos i les espatlleres! Per acabar una sessió de relaxació que hem acabat fent-nos un massatge a la cara.

Abans de dinar hem explicat un conte de la peppa pig.

Aquesta tarda estarem preparats una mica més d’hora per si voleu recollir abans algun nen per anar a rebre als nens de parvulari.

FAMÍLIES!!!! A L’ESCOLA ESTEM MOLT CONTENTS PERQUÈ AVUI ENS HAN AVISAT QUE EL XAVI PODRÀ CONTINUAR A L’ESCOLA I SER UN CONILLET!!!!!!!!! ENHORABONA FAMÍLIA!

2 thoughts on “Dimarts, 9 de juliol de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *