Dijous, 21 de maig de 2015

Bona tarda,

Els dijous acostuma a ser un dia tranquil, els nens escolten força i estan molt receptius davant de les propostes. Ben bé no sé el perquè però és així i ho hem d’aprofitar!!!

Al matí hem allargat l’estona de joc amb jocs de taula, trencaclosques i petxines. Han respectat molt bé cada espai i han jugat molt macos. La meva sorpresa ha estat quan ells mateixos (sense haver dit res jo) han començat a recollir i han anat a seure a l’estora!!! Els he fet veure que m’havia agradat molt!!!

A l’estora la Piga estava bromista i hem rigut molt, hem fet les rutines entre riures i després la Mercè ens ha ensenyat el seu bon moment: anar a la biblioteca en família!!! A la Mercè li encanta anar a mirar amb el Pau, la mama i el papa!!! Avui prendrà a casa el TREN DELS BONS MOMENTS el Xavi!!!

El Guerau ens ha portat uns albercocs que ha collit de casa dels avis i n’hem fet un tastet. A la majoria de nens els ha agradat però algú m’ha demanat de treure la pela.

Hem esmorzat i després hem passat una bona estona amb els contes i els encaixos (els hem canviat).

Al pati hem tret pales i galledes, grues i camions, hem jugat amb les rodes, a l’estructura,… Es nota que es van fent grans i és molt xulo veure com van creant els seus jocs en petits grups!

A la classe hem après una cançó molt bonica de les mans (aviat us la penjaré) i hem explicat el conte del tractor que l’Amelie ens ha portat de casa.

A la tarda, jocs amb robes petites i el conte de l’Àneu.

I demà… D’EXCURSIÓ!!!!!! Recordeu ser ben puntuals a les 9!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *