Dimarts, 26 de maig de 2015

Bona tarda famílies,

Començar la setmana en dia de gimnàs és èxit assegurat. Després d’una entrada a la classe força accidentada (enfadats per qui tanca la porta) tothom s’ha calmat i ens hem posat a pintar “paper brut” amb les ceres. Alguns nens han estat mirant contes a l’estora.

Hem despertat a la Piga i, després de mirar qui falta i qui es queda a dinar, hem parlat del tema de la porta. Hem dit que cada formigueta pot tancar la porta a qui l’acompanyi a ell al matí però no pot tancar la porta als pares o avis dels altres. També ha quedat molt clar que no podem fer fora a un nen si està mirant per la finestreta.

A l’estora també hem parlat del cap de setmana llarg!! Quin munt d’aventures a explicar!!! Tot i que costa, alguns nens comencen a ser pacients i esperen el seu torn sense insistir.

L’Anna ens ha ensenyat el bon moment que ha posat al seu vagó: El conte d’abans d’anar a dormir, un moment fantàstic en família!!! Avui el Tren dels bons moments anirà a casa de la Júlia Minguito.

Hem esmorzat i, després, cap al gimnàs. Avui una sessió de psicomotricitat ben diferent. Hem tret els maons gegants, matalassos i ens hem tirat per les cordes, com uns micos, Ens hem divertit molt!!!

Al tornar a la classe hem explicat els contes que heu portat de casa i…cap a dinar!

A la tarda hem jugat a la perruqueria i amb els encaixos!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *