Dimecres, 15 de juliol de 2015

estimades formiguetes,

Ha arribat l’hora de dir-nos ADÉU, és l’ultim dia de les Formiguetes del curs 2014-2015.

Tots i totes s’han fet molt grans i, a partir d’avui, podem dir que deixen enrere la LLAR D’INFANTS. La seva primera aventura sensorial i emocional compartida amb moltes petites grans personetes.

Al llarg d’aquests tres anys són moltes les aventures i les emocions viscudes i segur que en algun raconet d’ells quedaran les rialles, les alegries, les sensacions positives,… Els nens i nenes s’han fet grans i ja estan preparats per continuar endavant. Tots passat l’estiu tornaran a l’Escola amb unes orelles de Conillet que els ajudaran a continuar creixent i vivint mil i una aventures.

Nosaltres estem molt satisfetes d’haver acompanyat els vostres infants en aquest camí anomenat VIDA i d’haver compartit amb vosaltres, famílies,. aquest temps tan meravellós!

Estem convençudes que tots ells aniran sent petites grans persones. Gràcies per deixar-nos compartir amb vosaltres l’educació dels vostres fills. Ha estat un plaer i sempre en guardarem un bonic i dolç record!

Pares i mares també us volem agrair l’estima i la confiança i la col·laboració que dia rere dia ens heu demostrat i us desitgem un feliç estiu al costat dels vostres petits!

PETONETS I ABRAÇADES!

ALÍCIA I ALBA

FAMÍLIES! AL WEB DE L’ESCOLA  JA FA UNS DIES QUE HI HA PENJADES LES FOTOS DE LES SORTIDES QUE HEM FET AL LLARG DEL CURS I AQUESTA SETMANA DEIXARÉ PENJADES ALGUNES FOTOS D’ALTRES ACTIVITATS. eSPERO QUE LES GAUDIU!!!

2 thoughts on “Dimecres, 15 de juliol de 2015

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *