Dimecres, 20 de maig de 2015

Hola famílies!

Sembla que les Formiguetes tornen a estar més revolucionades i tornen a no escoltar gaire. La veritat és que ara no és tota la classe sinó només uns quants però si durant unes setmanes hem anat molt bé ho hem de poder conservar!!!

A primera hora hem jugat amb les peces de fusta i amb les cadires i després hem fet l’estora. La Piga ens ha dit bon dia, hem canviat la Masovera,…

El Patrick ens ha ensenyat el seu vago amb el seu bon moment: quan van al parc!!! És bonic veure com n’estan de satisfets de haver fet allò amb els seus papes!!! Avui pren el TREN DELS BONS MOMENTS la MercÈ!!!

Com cada dimecres hem esmorzat fruita i després hem fet racons de joc. A l’estora hi havia els cilindres grans, hem tret els cotxes i hem muntat dues taules per pintar amb pintura. Hem estat força tranquils.

Abans de dinar hem fet l’audició de la pluja amb uns paraigües i pluja de confeti!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *