Dilluns, 23 de febrer de 2015

Bona setmana famílies!

Que bé començar la setmana amb tantes Formiguetes recuperades!!!. Tot i això, avui encara en falten tres: el Guiu, la Júlia C., i la Mercè!

Mentre esperàvem que tothom arribés hem jugat a la caseta a preparar dinars, rentar els plats,… També hi ha hagut una colla de nens que han jugat molt macos amb els cotxes. Feien files i, mica en mica, els feien avançar.

A l’estora hem despertat la Piga, hem mirat qui falta i qui es queda a dinar i hem parlat del cap de setmana. Cada vegada són més capaços d’explicar les seves aventures sense la meva ajuda i recordant allò que més els ha agradat.

Avui teníem novetats importants per explicar a totes les Formiguetes. L’Anna ens ha dit que ha donat les seves pipes als angelets i que li han portat xuxes i una pel·lícula de Frozen. L’hem felicitat. I la Mar B. i el Xavi ens han dit que ja no porten bolquers!!!! Els hem felicitat i animat a fer servir el vàter!

Amb tantes novetats ens ha entrat la gana i hem anat a esmorzar!

Després hem fet racons de joc. Hem tret els trens i les seves vies, hem fet construccions amb les peces de fusta i hem pintat a la pissarra. En general ha estat una estona de joc col·lectiu força tranquil·la.

Al pati hem vist les gallines, hem fet la “croqueta” a la baixada, hem anat a cavall amb les rodes, hem jugat al sorral i al tobogan,…

Abans de dinar ha vingut el William i hem fet un joc amb les peces de fusta i els seus colors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *