Divendres, 20 de febrer de 2015

Ja som divendres famílies!!

I avui un divendres tranquil amb poquetes Formiguetes. Al matí hem jugat amb una panera plena d’avellanes. Les hem tocat, comptat, les hem fet rodar, les hem posat amb pots,… hem passat una bona estona. Han jugat tan bé que hem endreçat força tard.

A l’estora hem dit bon dia a la Piga, hem enviat petonets voladors als malalts, hem mirat qui es queda a dinar i, al canviar la Masovera al dia verd, hem vist que avui és el dia per treure la primera cama a la Vella Quaresma!! Però fins després del pati no li hem tret ja que hem convidat als Conillets a la classe i els hem ensenyat el poema i la cançó que hem après!!! Hem passat una bona estona cantant i ballant i, per acabar, hem tret una cama a la Vella Quaresma!!! Durant aquestes setmanes ens situarem en el temps i comptarem amb la Vella Quaresma.

Al pati s’hi estava molt bé i hem jugat amb els nens de Pingüins, dels Conillets i dels Ocells.

A la tarda, després d’una bona migdiada hem pintat una Vella Quaresma que podreu prendre a casa!

BON CAP DE SETMANA!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *