Dimarts, 24 de febrer de 2015

Bon dia famílies!!

Avui és dia de gimnàs i les Formiguetes han començat el dia ben actives i mogudes! Hem jugat amb les vies del tren de fusta i amb els encaixos nous que hi ha a la classe. Aquesta vegada els encaixos són més difícils i tenen més feina a fer-los. A algunes Formiguetes els costa una mica el fet de començar i acabar l’encaix i no deixar-lo a la taula a mig fer. Ho anem treballant…

Hem fet una estora curteta per poder esmorzar aviat i poder anar al gimnàs a fer psicomotricitat.

Els espais de joc del gimnàs han estat diferents i és que avui no hi havia el tatami i hem posat els matalassos grans!!! Un servia per fer salts des del plinton i l’altre per fer tombarelles, pessigolles i salts!! Molts nens han volgut fer salts gegants i s’han esforçat per aconseguir pujar i saltar sols. També podíem pujar a les espatlleres i hem jugat amb les peces toves, els xurros i les pilotes!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *