Dijous, 19 de febrer de 2015

Famílies,

Avui tornem a ser poquets a la classe. Hi ha 7 Formiguetes malaltes, així que per la finestra hem enviat moooolts petons voladors per veure si es posen bons aviat!!!

Aquest matí hem mirat contes molt tranquils a l’estora, hem jugat a fer dinars a la caseta i algun nen ha jugat amb els cotxes.

A l’estora ens hem dit bon dia i hem preguntat com estava tothom. L’Anna ens ha explicat que el Jordi, el seu germà, està molt enfadat perquè l’avi Sebas no s’ha curat. Ens ha explicat coses que feia amb l’avi i ha encès l’espelma de l’estora ella pel seu avi. La reacció de respecte que han mostrat els altres nens ha estat genial. Tots han fet silenci, s’han quedat quiets i han deixat parlar a l’Anna tanta estona com ha necessitat.

Després d’esmorzar hem preparat tres taules per fer racons. Cada formigueta ha triat on volia anar: retallar, pintar amb ceres o enganxar gomets seguint una línia.

Tot seguit hem anat al pati a jugar amb les pales i les galledes. En allà ens hem trobat als Pingüins i amb ells hem fet torres i grans castells.

Un pic hem entrat a la classe, l’elefant William ens ha dit “Hello” i ens ha explicat un conte que parlava de les mares de diferents animals…tambè hem parlat de les mares de les formiguetes i de com es diuen.

I cap a dinar!!!!!!!!!!!

 

One thought on “Dijous, 19 de febrer de 2015

  1. Núria

    Gràcies per compartir les vivències de les Formiguetes i avui de manera especial.
    Un petó ben fort per l’Anna, la Laura i família.

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *