Dimecres, 18 de febrer del 2015

Hola,

Avui continuem amb algunes Formiguetes malaltes i els mocs i la tos ens han acompanyat al llarg del dia.

De tota manera hem passat un matí ple d’activitat i joc. La caseta i els cotxes han estat els jocs triats a primera hora. A l’estora hem enviat petonets voladors a tots els malalts i ens hem preparat per esmorzar fruita.

En acabar hem jugat una estona amb el Clippo i, després, hem fet MÚSICA!! Hem fet l’audició de La Traviata on un sol i una lluna fan de soprano i tenor i un peix, un porquet, una gallina i un ocell fan de cor! Algunes Formiguetes han fet de protagonistes!!

També hem fet la dita de la campaneta ning-nong i alguna formigueta ens ha ajudat.

Al pati s’estava prou bé i hem allargat l’estona.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *