Dimarts 17 de febrer de 2015

Hola families!!!

Després de la festa i la disbauxa del Carnaval tornem a ser a l’Escola. Abans de res felicitar a totes les famílies que van participar amb l’Ampa del carnaval, quin ambient i quina festassa!!! Estàveu guapíssims!

Comencem la setmana amb força nens malalts, enviem petonets voladors perquè es curin aviat.

Avui ha estat dia d’explicar vivències i emocions del carnaval i cadascú ens ha explicat de què s’ha disfressat. Però com cada dimarts el més important és anar al GIMNÀS  a fer psicomotricitat. Com agrada a totes les Formiguetes aquest espai i els seus materials. No paren ni un moment.

Tornàvem a tenir el tatami posat així que amb el terra tou hem jugat a saltar, fer volteretes, pessigolles,… Hem tret una cistella de basquet i molts nens han provat de tirar les pilotes, alguns amb força punteria. També hem tret els xurros tous i uns maons gegants de cartró (molt resistent) per fer caminets, cases, torres,… Alguns valents han provat de pujar i baixar de les espatlleres. En acabar ens hem relaxat estirats a terra mentre escoltàvem el conte dels sons del silenci!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *