Dijous,12 de febrer de 2015

Bon dijous llarder!!!

Avui ha estat un dia especial, un dijous llarder atípic però les Formiguetes l’han viscut tan tranquils i feliços com sempre!

Portar disfresses de casa ha estat genial i la gran majoria ha passat tot el matí amb la disfressa posada. També ens hem pintat la cara de marietes, pirates, dracs,…

L’esmorzar ha estat un èxit i tots els nens han menjat amb molt de gust el pa amb tomàquet, la truita i la botifarra.

A l’estora hem explicat contes  i hem fet la representació amb titelles de La Rateta que escombrava l’escaleta.

Hem dinat tots junts a la classe i després una bona migdiada!!!

DEMÀ ÉS CARNAVAL I US RECORDO QUE DINAREM A LES 12 PER FER LA FESTA DESPRÉS. QUI MARXI A CASA A DINAR HAURIA DE SER BEN PUNTUAL A LES TRES A LA CLASSE. rECORDEU QUE ESTEU TOTS CONVIDATS A VENIR A LA FESTA I QUE ENS TROBAREM A LA PISTA. Cada nen anirà amb el seu grup del taller però si veieu que algú s’atabala una mica podeu agafar-lo avisant al mestre del seu grup.

2 thoughts on “Dijous,12 de febrer de 2015

 1. aïda

  En situacions com les d’avui, si els nens veuen els adults tranquils, ells es relaxen i viuen el moment amb normalitat. Segur que ni se n’han adonat!

  Reply
  1. [] Ateneu Igualadí Post author

   Aïda, tens tota la raó! El dijous va ser un dia ben tranquil per les Formiguetes que tot i no sortir de la classe en tot el dia van gaudir de l’activitat i dels jocs proposats com qualsevol altre dia!

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *