Dia 1

(Sense boc’n’rolls)

El primer dia es va fer notable la superioritat del paper d’alumini i de tovallons de paper. El film estava molt avall comparat amb els següents 2 dies de revisió. Els altres materials van ser molt inferiors, arribant al màxim de 3 unitats. En el primer dia, no va haver ni un embolcall reutilitzable.

Dia 2

(Sense boc’n’rolls)

En el segon dia, els residus més nombrosos del primer (Paper d’alumini i tovalló de paper), van baixar bruscament, de tenir 10 a tindre 1 o 3. Però amb la baixada d’un material, ve la pujada d’un altre. I això va provocar que el paper film i els envasos de plàstic es disparessin arribant a tindre fins i tot a 7 unitats. Seguim sense veure ni rastre dels embolcalls reutilitzables.

Dia 3

(Sense boc’n’rolls)

L’esperança de veure boc’n’rolls o un altre tipus de embolcall reutilitzables va baixant, ya que és el 3er dia i encara no hem vist ni un. En quant el film, segueix pujant, cosa que els envasos de plàstics no, ya que han baixat arribant a una unitat, ho demés segueix semblant que està bé. Esperem que amb els boc’n’rolls millori la situació

En els següents dies que revisem, ja ens han donat els boc’n’rolls, esperem que millorin els números, i que almenys algú faci ús dell.

 

Dia 1,2,3

(Amb boc’n’rolls)

 

Amb l’arribada dels embolcalls reutilitzables, els resultats van ser altament favorables a els reutilitzables, esperàvem una millora dels residus, pero hem aconseguit canviar totalment les estadístiques, la millora ha sigut notablement gran en els tres dies, esperem que la cosa segueixi anant així de be.