Aquests dies hem estat comrovant i comparant els residus que han estat llençant els alumnes de 1rESO C. Els resultats per nosaltres han estat cada vegada millor i veiem que hem millorat molt si comparem amb el principi de curs.

La setmana del 4 al 8 de febrer hem estat reduint el paper d’alumini i quasi ja no quedava; quan vam posar la safata dels papers reciclats, aquella setmana vam produir més quantitat de paper reciclable a les escombraries que no pas a la safata; de rebuig, hem fet més del normal, cosa que no es pot fer!!! Aquesta informació serveix també per la setmana de l’11 al 15 de febrer.

La setmana del 18 al 22 de febrer hem estat reduint els papers reutilitzables gràcies a la safata ; vam reduir molt paper d’alumini; Vam produir més plàstic que les anteriors setmanes; Vam produir menys rebuig que l’altre vegada.