PROJECTE DELS ASTRONAUTES: ELS PEIXOS

Els Astronautes de l’Escola Martinet han estat treballant sobre els peixos. Han treballat moltíssim i han volgut compartir tot allò que han après amb els pares i les mares. Avui a la tarda la Classe dels Astronautes s’ha omplert per escoltar tot allò que els i les alumnes han après: com són els peixos, què mengen, on viuen, …

One thought on “PROJECTE DELS ASTRONAUTES: ELS PEIXOS

  1. Ana López

    M’agrada molt la manera d’enllestir un projecte, així d’aquesta manera el protagonisme dels nens i nenes en el seu propi aprenentatge es fa patent i hem de pensar que els adults cada dia aprenem més d’ells, s’estant fent grans.
    Felicitats astronautes. Felicitats profes!!.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *