NOU BLOC DE L’ESCOLA MARTINET

L’ESCOLA MARTINET ESTRENA UN NOU BLOC MÉS DINÀMIC I COMPLET.

A PARTIR D’ARA SI VOLEU VEURE TOT ALLÒ QUE FEM HEU DE VISITAR LA SEGÜENT DIRECCIÓ:

 

http://blocescolamartinet.blogspot.com/

                                                                                         

      US ESPEREM!!!!!

BENVINGUTS A P3

Ja tornem a ser aquí!! Després d’un, estiu que sempre es fa curt, toca tornar a l’escola. Volem donar la benvinguda a totes aquelles famílies que comencen aquest curs a la nostra Escola.
Aquest curs 50 nous nens i nenes han començat a P3. Ara mateix tots ells i elles estan realitzant l’adaptació a l’escola, un gran canvi! Aquí podeu veure unes imatges del que han fet durant els seus primers moments al nou entorn.

FESTA FINAL DE CURS

Avui hem celebrat el final de curs a l’escola. I per això ens ho hem passat super bé amb les activitats que hem fet. I hem jugat tant que teníem una gana…. Doncs a menjar!! El pica pica tenia de tot i no hem deixar res de res. I per acabar la diada hem assistit a l’entrega dels diplomes dels i les alumnes que han acabat l’etapa d’infantil els Astronautes. El proper curs seran els primers alumnes de primària de l’Escola Martinet!.

MUSEU DE LES AIGÜES

Els i les alumnes de l’Escola Martinet van visitar a principi de juny el Museu de les Aigües. Durant aquesta visita els monitors i monitores d’aquest centre ens van preparar una sèrie d’activitats relacionades totes elles amb l’aigua, les quals ens va fer pensar la importància que té aquest medi natural en les nostres vides. Al final de la visita vam visitar les enormes màquines que fan que l’aigua arribi a les nostres aixetes.

P4 DESCOBREIX CAN MERCADER

Les classes de P4 han visitat aquesta setmana el Parc de Can Mercader. Allà han realitzat una descoberta de l’entorn, mirant les coves, els arbres, les fonts. Finalment van visitar el Palau de Can Mercader on van realitzar un joc simbòlic amb el qual tots i totes van crear el seu propi Palau amb objectes i peces que tenim al nostre abast.

FOTOS COLÒNIES

Aquí teniu un tastet de les Colònies. Amb aquesta petita selecció podeu veure com ens ho vam passar. En molt poc temps podreu gaudir de moltes més fotos.

Ja estem de Colònies!!!

El gran dia ja ha arribat i ja estem a Mas Banyeres, a Centelles. Ens ho estem pasant molt bé. Aquest matí hem arribat i hem jugat una mica pels voltants de la casa. Tant jugar tant jugar que a l’hora de dinar no hem deixat res al plat: macarrons de primer, baretes de peix amb patates chips i poma. Després, un cop amb més força hem pujat les moxilles a les habitacions i ho hem preparat tot per aquesta nit. Per la tarda hem fet una activitat al rocòdrom, ja veureu les fotos…. i un circuit. Ara a berenar i a fer més activitats… Tots i totes estem molt bé i gaudint d’un dia especial.

PROJECTE DELS ASTRONAUTES: ELS PEIXOS

Els Astronautes de l’Escola Martinet han estat treballant sobre els peixos. Han treballat moltíssim i han volgut compartir tot allò que han après amb els pares i les mares. Avui a la tarda la Classe dels Astronautes s’ha omplert per escoltar tot allò que els i les alumnes han après: com són els peixos, què mengen, on viuen, …

SHOPPING: USING AND LEARNING ENGLISH

Ja ho van dir a principi de curs: “per arribar a ser un Astronauta cal parlar anglès“. La classe de P5 està molt interessada en els idiomes i no paren de demostrar tot allò que han après en aquest primer any estudiant aquesta llengua. Ja són capaços (entre altres temes)  d’anar a comprar i demanar allò que volen; també saben escoltar què volen els companys i respondre. I tot això utilitzant l’anglès… Doneu un cop d’ull a aquest vídeo on veureu la competència que estan assolint els nostres alumnes. Crec que a partir d’ara ens haurem de portar a un nen o a una nena d’aquesta classe quant viatgem per saber què demanem al restaurant.