Ja estem de Colònies!!!

El gran dia ja ha arribat i ja estem a Mas Banyeres, a Centelles. Ens ho estem pasant molt bé. Aquest matí hem arribat i hem jugat una mica pels voltants de la casa. Tant jugar tant jugar que a l’hora de dinar no hem deixat res al plat: macarrons de primer, baretes de peix amb patates chips i poma. Després, un cop amb més força hem pujat les moxilles a les habitacions i ho hem preparat tot per aquesta nit. Per la tarda hem fet una activitat al rocòdrom, ja veureu les fotos…. i un circuit. Ara a berenar i a fer més activitats… Tots i totes estem molt bé i gaudint d’un dia especial.

3 thoughts on “Ja estem de Colònies!!!

 1. Núria

  Moltes gràcies per la informació, ens ha fet molta il.lussió tenir notícies vostres i saber que esteu disfrutant. Espero que tots i totes hagueu passat bona nit i pogueu aprofitar el matí. Moltes gràcies pel que feu pels nostres fills i filles.

 2. NURIA CARRILLO

  Muchas gracias por compartir con nosotros estos momentos y darnos la información casi al momento , gracias otra vez , nos vemos a la vuelta.

 3. ENCARNI

  GRACIAS POR ABRIR UNA PEQUEÑA VENTANA Y DEJAR QUE NOS ASOMEMOS. EL LUGAR ESPECTACULAR Y LA DIVERSIÓN ASEGURADA.
  GRACIAS POR TODO LO QUE HACEIS!!!

  ¡¡¡¡ ENJOY !!!!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *