Monthly Archives: febrer 2010

MIRÓ: OBSERVEM I CREEM

Els i les alumnes de P4 han analitzat la tècnica, els colors i les eines que Miró utilitzava per realitzar les seves obres d’art. Un cop observat i assimilat els conceptes, tots ens hem posat a treballar i hem creat les nostres pròpies obres d’art utilitzant la manera de fer de Miró. Molt aviat tindrem tant material fet que podrem obrir el nostre propi Museu!!!

LA VELLA QUARESMA ARRIBA A L’ESCOLA

La setmana passada el Rei Carnestoltes ens va deixar i va arribar la Vella Quaresma. Tots vam sortir al porxo per saludar-la i cantar-li una cançó. I es que la Vella Quaresma té un problema, té ni més ni menys 7 cames i li costa caminar. Per aquesta raó hem arribat a un acord: nosaltres li ajudarem i li traurem cames, i la Vella Quaresma ens amagarà un regalet que haurem de trobar. El passat divendres ens va amagar unes monedes de xocolata… estaven molt bones.

RUA DE CARNAVAL

Per fi la gran rua de carnaval va arribar. Tots i totes ens vam posat les nostres disfresses i tot i que feia una mica de fred, ens ho vam passar molt bé passejant pel barri. A més a més ens van acompanyar molts familiars i, tot i que encara som una escola petita, vam fer molt soroll. I us en recordeu de la música? Els músics d’una colla de diables van posar ritme per poder ballar.

ELS ASTRONAUTES VISITEN EL MUSEU DE LA RAJOLETA

Aquest matí els Astronautes de l’escola Martinet han agafat la seva nau espacial i han visitat el Museu de la Rajola a Esplugues. Durant la visita han vist molts exemples de rajoles, han après què és una col·lecció i han pintat una Rajola. Tot això en dues horas. Sort que avui hem vingut a l’escola amb el pijama i serà fàcil descansar una mica abans de les classes de la tarda.

QUINES COSES QUE TÉ EL REI CARNESTOLTES…

Mireu quines idees té el Rei Carnestoltes… Avui hem arribat al menjador i no hem trobat cap cobert, el Rei Carnestoltes els ha amagat i no hem tingut més remei, tot i que com ja sabeu no ens agrada, que menjar amb les mans. Quina sensació més rara… mireu quines mans… Podem fer el mateix a casa?

DIMECRES DE CARNAVAL, AMB EL PIJAMA POSAT

Avui ningú ha fet tard a l’escola ja que ens hem estalviat pensar quina roba posar-nos. Tots i totes hem arribat a l’escola amb el pijama posat, i mira que s’està bé així… Intentarem convéncer al Rei Carnestoltes a veure si podem venir més vegades s’aquesta manera a l’escola… encara que tot té una part negativa… i es que entra una son…