Monthly Archives: novembre 2009

MÉS CASTANYADA

Continuem recordant la festa de la Castanyada amb dos videos. En el primer podreu veure com va ser la festa durant l’horari d’escolar, com vam ballar i menjar castanyes.
Al segon vídeo veureu com vam gaudir de la festa que va organitzar l’AMPA a partir de les 4.30. Vam ballar, menjar i fins i tot les cares van acabar pintades.

RECORDES LA CASTANYADA?

T’enrecordes de la Festa de la Castanyada? Segur que sí, però sempre queden detalls als que no arribem. Per aquest motiu aquí teniu unes grans imatges de la festa a l’escola. Gràcies al pare del Jensen per la seva Col·laboració!

LA GEOMETRIA A P4

A P4 estem introduint les formes geomètriques. Hem començar amb l’observació de les formes geomètriques que ens envolten a l’escola. Després hem descobert, alhora que jugàvem i tocàvem, noves formes. Un cop fet tot això hem creat les nostres pròpies figures geomètriques. Ens ho em passat molt bé, i això tan sols és el principi!!!

TALLER PETITES MASCOTES

A l’escola vam tenir una visita molt divertida. Ens van visitar 5 mascotes molt maques: un eriçó, un gerbo, una tórtora, un gripau i una xinxilla. Vam poder aprendre com viuen, què mengen, com es desplacen i moltes més coses. Fins i tot vam poder tocar-los. Tots vam gaudir d’una estona molt agradable.

CELEBREM LA CASTANYADA

Com cada any a l’escola vam celebrar la castanyada. Tres castanyeres ens van visitar i després de contar-nos un conte vam sortir al pati a ballar i menjar castanyes. Els i les alumnes de P3 es van disfressar de Castanyeres. Mireu com ens ho vam passar… el proper any no hi podeu faltar!!

A la Tardor, ens anem d’excursió

El passat 2 de Novembre l’escola es va anar d’excursió. Vam anar a visitar a la senyora Castanyera qui ens va mostrar el bosc. Vam poder contemplar tots els colors de la tardor durant una passejada màgica. Va ser força divertit i en ho vam passar molt bé. Després de dinar, a l’autocar va ser difícil no tancar els ulls i descansar. Mireu les fotos.