ACTA DE LA REUNIÓ DE DELEGATS I DELEGADES DE CURS

Data: 11 octubre de 2012

Assistents:

P3: Candi, mare Olaya i Jordi, pare Berta

P4: Loli, mare Izan i Iris, Nadia, mare kawtar

P5: Carmen, mare Ester i Rahma, mare Asraff

1r: Fatou, mare Mamadou i Nadia, mare Yassir

2n: Candi, mare Nadim

3r: Carmen, mare Sara i Loli, mare Ariadna

5è: Jony, pare Iken i Loli, mare Aarón

6è: Rajae, mare Manal,

Teresa M. Ferrer

Falten: representació de 4t curs i de l’AMPA

1. Informacions:

– A la classe de P3 encara no s’ha demanat voluntaris per fer de delegats. Avui venen, provisionalment, el pare de la Berta i la mare de la Olaya. A la reunió del dia 17 s’explicarà i es demanarà qui vol ser-ho.

– L’escola informa de que comença el projecte “Acompanya’ns” una altra vegada, que consisteix en que pares i mares de les classes d’educació infantil entrin a fer d’ajudants a les tardes. Primer comença a P4 i la propera setmana a P3 (després de la reunió del dia 17 d’octubre).

– S’informa també que aquest curs, a les properes reunions de famílies que hi hagi, NO hi haurà servei de guarderia, perquè no es pot assegurar des de l’escola i cada família s’haurà organitzar amb familiars i amics.

– S’informa de les inscripcions de les activitats extraescolars que ha proposat l’AMPA, del nombre d’inscrits que hi ha. Avui però és el darrer dia i encara pot ser que hi hagi algun inscrit més.

 

activitat n. inscrits activitat n. inscrits
Cinema 5 Natació 7
Teatre 5 Manualitats 7
Danses africanes 3 Ioga 14

 

Activitat multiesport –organitzada per l’escola i l’Ajuntament-: 20 alumnes (ha començat el dia 8 d’octubre). Fem torns de pares i mares per quedar-se.

 

2. Funcions dels delegats i delegades de curs:

Llegim una proposta de funcions, fem alguna esmena i l’aprovem.

Adjuntem el document.

 

3. Calendari.

Acordem fer una reunió al mes, sempre en dijous.

Properes reunions: 15 de novembre i 13 de desembre.

 

4. Organització de la col·laboració amb les famílies.

– L’escola explica els grups que han sortit: pintar mobles, manteniment llibres, suport a la biblioteca, cosir, acompanyar sortides i hort. Ara es convocaran a tots per separat, s’explicarà la feina que cal fer i es pretén que cada grup s’organitzi i quedi quan li vagi bé. Sempre es posarà a la cartellera de vidre les dates perquè s’hi apunti tothom que vulgui.

– Ens falten voluntaris per ajudar a l’hort!

– Els acompanyants a les sortides són per qualsevol curs que ho necessiti, no només pels dels fills.

– L’escola demana també col·laboració per les festes següents: Santa Cecília –patrona de la música- i Castanyada.

* Santa Cecília: cal fer entrepans pels alumnes que venen a fer el concert. Avisarem a les delegades i el mateix dia el matí vindran, aniran a comprar i faran els entrepans.

*Castanyada: proposem fer la castanyada a les 16,30h. (Els nens i nenes de primària estaran tot el dia d’excursió). Demanem que els pares torrin castanyes i organitzin el berenar. Quedem que en parlarem amb l’AMPA.

 

5. Preguntes i suggeriments.

– Una mare pregunta per les classes de català a l’escola. No tenim ningú que les faci (retallades!). Esperarem més endavant a veure si podem organitzar-les nosaltres amb la Guillermina.

– Es demana pels CD’s dels curs passat: es repartiran aquesta setmana.

– Les mares de P5 demanem que es faci el projecte “Acompanya’ns” a la seva classe. Ho parlarem les mestres.

– Un pare manifesta la seva preocupació per la seguretat dels nens i nenes a les sortides en el carrer Roger de Flor. Hi afegim que també ens preocupa la brutícia dels contenidors davant del pati i dels forats dels arbres del carrer. Quedem en demanar hora a la Regidora d’Educació de l’Ajuntament i parlar de tots aquests temes.

– Les persones que van anar a l’assemblea de l’AMPA informen del què es va parlar: entrepans de divendres a la tarda i proposta de fotos pels nens. Esperem fer reunió de l’AMPA i la direcció per avançar amb aquests temes i tenir tota la informació de l’assemblea.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *