INFORMACIONS DEL MES D’ABRIL

Aquesta setmana farem la festa d’inauguració del mural del pati.

Dijous, dia 21 d’abril, a les 17h al pati de l’escola, farem una celebració oberta a tots les famílies que consistirà en:

  • parlaments dels alumnes delegats de classe i d’en SIXE.
  • taller de màscares
  • xocolatadaA les 19h es farà un CERCAVILA fins a Roca Umbert, per veure una exposició de pintures d’en SIXE.
  • La festa estarà animada per en Pep Callao i el seu grup de música, que ens farà cantar i ballar a tots.

SIXE

 

Dissabte, dia 23 d’abril, és Sant Jordi, patró de Catalunya. A l’escola, farem una festa literària el divendres, amb la celebració dels JOCS FLORALS i tallers de punts de llibre i roses, que us regalaran els vostres fills i filles.

Sabeu que és el dia del llibre i per tot Granollers es fan activitats diverses, a la Porxada, a les biblioteques, a Roca Umbert. Aprofiteu per passejar amb els nens i mirar les parades de contes i llibres.

Diumenge, dia 24 de maig, a partir de les 12h, i com ja us ha informat l’AMPA, a l’escola es celebra la FESTA DE LA PRIMAVERA. Hi haurà un dinar -cal apuntar-se per fer la reserva!- i jocs per a tothom.

És important que retorneu la butlleta de la reserva per fer la previsió del dinar!

 

Dir-vos també l’Ajuntament ha fet la convocatòria d’ajuts de material i llibres pel proper curs. El període de sol·licituds és del dia 18 d’abril fins el 29 d’abril. Els impresos es poden recollir a l’OAC, carrer Sant Josep, 7 i també s’hauran d’entregar en el mateix lloc amb la documentació requerida.

Us recodem també  que el divendres dia 29 d’abril no hi ha classe. SANT JORDI

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *