LES FESTES A LA NOSTRA ESCOLA

FESTA DE L’AIGUA
Com ja és tradició a la nostra escola, hem acabat l’últim dia de curs ben remullats, fent jocs i guerra d’aigua. Mireu que bé que ens ho hem passat.

ACAMPADA 2012
Un any més l’acampada de l’escola ha estat un èxit! Hem cantat cançons, hem explicat un conte de la cuca de llum, hem buscat cuques de llum amb llanternes, hem vist un espectacle de titelles que han preparat els nois i noies del SES, hem fet una gimcana i hem fet sessió de cinema amb crispetes incloses! Mireu, mireu que bé que ens ho hem passat!

SANT JORDI
Per celebrar la diada de Sant Jordi, els alumnes de 2n ens han representat la llegenda.

També hem fet intercanvi de llibres i a la tarda els nois i noies de l’institut ens han representat una història persa amb ombres xineses.

Durant tota la setmana hi haurà representacions diverses. Avui ens ha tocat als mestres i ho hem fet així…

Dos grups de P5 ha representat el conte del cuc que es volia menjar una poma i la cançó de 12 green apples.

Un grup de 1r ha representat el conte del lleó que es volia menjar els animals de la selva.

L’altre grup de primer ens ha representat el conte de la Winnie The Witch.

Els mestres han representat el conte dels Follets Sabaters.

FEM LA MONA
El darrer dia d’aquest trimestre hem fet una activitat molt llaminera. Amb una madalena, xocolata desfeta, fideus de sucre de colors, un ou i plomes…cadascú ha fet la seva mona de Pascua.
EGG HUNT
Ja és tradició a la nostra escola celebrar el EGG HUNT per acabar el trimestre. Al matí els nens i nenes han decorat un ou de Pàscua. A la tarda han hagut de buscar els ous que estaven ben amagats al pati de l’escola. Mireu, mireu,…quants n’han trobat!

DIA DE LA PAU I LA NO VIOLÈNCIA
Aquí teniu la mostra gràfica de la feina de pintors que vam fer els mestres. Va ser la nostra sorpresa per als nens i nenes el dia de la Pau. Quin fred que feia aquelles hores de la nit!!

Enguany hem celebrat el dia de la pau amb diferents activitats que hem fet conjuntament tots els nens i nenes de l’escola. Al matí hem parlat sobre la pau i quin significat té aquesta paraula en el nostre dia a dia i ens hem intercanviat petons i abraçades. ELs alumnes de primer ens han preparat un poema molt bonic de Damaris Gelabert i hem cantat plegats la cançó de Heal the Worls en català i en anglès. A la tarda hem fet jocs cooperatius i ens ho hem passat d’allò més bé.

I una mostra especial del que hem fet.

PATGE REIAL I CAGATIÓ
Avui ha vingut el patge reial del rei blanc i li hem pogut donar la carta. A la tarda hem fet cagar el tió, amb un reguitzell de pets i llufes que feien una pudor que asfixiava! El tió ens ha cagat joguines per a cada classe i llaminadures!


UN PETIT TAST DEL FESTIVAL DE NADAL

LA CANÇÓ DE LA NOSTRA ESCOLA
El dia del Festival de Nadal vam presentar la cançó de l’escola.

JA TENIM EL TIÓ
Hem anat al bosc màgic a buscar el tió de l’escola. Voleu veure si l’hem trobat? Mireu, mireu,….!!!!

PREPARANT EL NADAL
A l’escola estem ben enfeinats amb el calendari d’advent, postals, portades, murals, poemes, cançons i activitats relacionades amb el Nadal. Ja s’acosta el Festival a la Laguna i l’estem preparant amb molta il.lusió.

IT’S CHRISTMAS TIME
A la classe d’anglès ja estem preparant el Nadal. Decorem l’arbre, juguem al Christmas Memory,…

LA CASTANYADA
Hem celebrat la festa de la castanyada fent panellets, cantant cançons i menjant castanyes.

P3

P4

P5

1R I 2NA la tarda ens hem menjat les castanyes.

LA FESTA MAJOR
Aquest any els nens i nenes de l’escola hem batejat dos capgrossos que acompanyaran la nostra geganta Marcel.lina. Són en Pardalet i la Pardaleta, que hem fet al taller d’estimo el medi ambient. També hem començat a preparar les cançons i balls de Festa Major i les gralles ja escalfen motors!

LA CERCAVILA
Els capgrossos i la geganta Marcelina han sortit a passejar pels carrers del voltant de l’escola. Els nens i nenes estaven molt contents perquè la cercavila ens anuncia l’inici de la Festa Major de Sils.