Els dies 16, 17 i 18 vam fer unes presentacions tots els nens/es de CS. El treball consistia en escollir una comarca, els de 5è, i una Comunitat Autònoma, els de 6è, i cercar-ne informació per elaborar el treball. Un cop fet, vam preparar-nos l’exposició oral per explicar el treball als companys i un power point per ajudar-nos en l’exposició.
El dilluns 21, després d’haver fet totes les exposicions orals, cadascú va portar un menjar típic de la comarca o Comunitat Autonòm escollida. Vam posar les taules en una fila i cadascú es va fer un cartellet per posar sobre la taula, on posava el nom de la comarca o Comunitat Autonòma que el nen/a havia triat i el nom del menjar tíipic que havia portat.
La Dina va portar sobaos pasiegos típics de Cantàbria, el Julian uns pinxos de truita amb xoriç típic d’Extremadura, el Carles taronges, típiques del País Valencià, el Dan pinxos típics d’Euskadi, el Xavi torrades amb anxoves de l’Escala, típiques de l’Empordà, i l’Àlex un arròs negre boníssim, típic de la comarca del Montsià.
Xavi Calvo