Quarta sessió

Seleccionem les millors fotos i tipografies de la visita al cementiri de Sant Andreu. Les projectem i comentem entre tots. Ens fixem en com les lletres estan treballades sobre la pedra, seguint la tècnica d’alt relleu o de baix relleu. Per a cada família, el tipus de tipografia ens transmet més o menys calidesa, més o menys oficialitat.

 

Encara tenim una estona per crear el nostre propi epitafi per a la mostra que s’està preparant per la Castanyada de l’institut. Triem la mida i l’estil de lletra més adequats mentre ens preguntem què pensaran la resta de companys en veure els nostres epitafis exposats a les parets de l’institut…

Carla Parrón i Sandra Nocete


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>