Treballar amb un artista

dsc_0084-lwTreballar amb un artista professional com el Salvador és una gran experiència perquè pots viure en primera persona el treball que fan els artistes, que moltes vegades és més complex i complicat del que ens imaginem.

Durant els 8 mesos que ha durat auques projecte, he pogut comprovar la complexitat d’una escultura. Jo pensava que era més senzill, però primer teníem que buscar una idea per a la nostra escultura, després, quan el Salvador va decidir fer el tema de les escales, escollir una escala de casa nostra i fer una foto i un croquis d’ella. Quan ja teníem els croquis fets, els teníem que passar a ‘AUTOCAD, un programa una mica difícil, i finalment, el procés de construcció i pintar les escales.

El projecte no ha estat res pesat ni avorrit, ja que entre nosaltres hi ha molt bona relació i el Salvador ha sabut com integrar-se i quasi bé s’ha fet un de nosaltres, així que les classes es passaven ràpid i no es feien pesades.

Per acabar m’agradaria dir que ha estat un plaer treballar amb el Salvador.

Elena Sànchez Gutiérrez.

One thought on “Treballar amb un artista

  1. Salvador

    ELENA: Gràcies pel teu comentari al blog. És veritat el que dius que m’he fet un de vosaltres…només que amb una diferencia de quaranta anys!!.
    El més important es que ens hem divertit, però no sempre és divertit l’art, no us emporteu ara aquesta conclusió. Jo hi porto molts anys i n’he passat de molt durs i amb patiments i molts mals de cap, la dedicació a l’art és bàsicament una lluita per la llibertat, llibertat de gastar el teu temps en alguna cosa que t’agrada i llibertat de fer les obres que creus que has de fer…però també aquesta llibertat es paga. Amb moltes hores de treball, molts anys d’insistir…Espero que hàgiu après alguna cosa positiva d’aquesta experiència, que cal esforç per tot i que la insistència i el treball fet a gust te bons resultats.
    Fins aviat!
    Salvador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *