Tot procés té un final

09_abril_10-80-lwPer fi arribat el dia esperat per a tots nosaltres, el gran final del nostre projecte, anomenat 10.000 hores.

Ha sigut una experiència nova, on em après a treballar de manera ordenada i sempre en equip. També hem après a treballar de manera diferent al que estem acostumats com es seure a la cadira i escoltar al professor.

La inauguració realitzada el 2 de juny al nostre institut, va ser una tarda plena de felicitacions i paraules de agraïment per part de tot aquell que ha treballat o ha observat aquest procés amb aquest gran resultat.

 

Espero que aquesta inauguració no sigui l’única i que pugui gaudir d’aquest treball per molt de temps , ja que per molt de nosaltres mai oblidarem aquesta gran experiència.

 

Isabel Montoya Roca.

One thought on “Tot procés té un final

  1. Salvador

    ISABEL: Ha estat un plaer treballar amb tu i amb la resta de companys/es. Celebro que parlis d’una bona experiència. No oblido que tu vas dibuixar la primera escala del grup, la de l’Institut. Ja et vaig escriure que em semblava un objecte amb moltes possibilitats de metàfora i així ha estat, crec que al final del projecte podem pensar que hem escollit bé. El que m’agrada és que durant les deu mil hores de treball mai vam pensar que si l’objecte l’havia escollit un o altre company, el maco de tot plegat és que es va fer tot col.lectivament, i disfrutant-hi.
    Fins aviat!
    Salvador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *