Un aprenentatge constant

dsc_0004-lwDurant els últims 6 mesos hem estat treballant amb un artista, en Salvador Juanpere. Al principi vam veure com treballen els artistes tan en la facultad de Belles Arts com en el seu taller. Desprès vam començar a fer la nostra pròpia obra. Mentre la fèiem vam estar aprenent contínuament sobre art, el treball en equip i la distribució de feines i, a més, vam aprendre fins i tot de fusteria! m

Hi ha hagut moments mes difícils i cansats, però també estones entretingudes en que només pensàvem en el que estàvem construint i en com quedaria.

En definitiva, el projecte en el que volíem representar el nostre aprenentatge també ha sigut un aprenentatge constant i que recordarem durant molt de temps.

Fernando Miranda

One thought on “Un aprenentatge constant

  1. Salvador

    FERNANDO: És bona la teva foto penjant un cartell de l’exposició a una botiga! També forma part de les deu mil últimes hores del projecte. Em satisfà de que en mi hi hàgiu vist com treballem els artistes, potser teníeu el prejudici de que som gent d’un altra pasta…de fet d’artistes n’hi ha de tota mena, com de persones, o d’escales de mà…Si l’any vinent us n’arriba un altre ja podreu comparar. El més important es ser un mateix “explica la teva pròpia història i seràs interessant…” aconsellava una artista que va morir fa pocs dies amb 98 anys. Així és la vida, tots som iguals i diferents, com les escales, com els núvols..i en les diferencies hi ha la riquesa i l’interès de la vida. Gràcies per tot
    Fins aviat!
    Salvador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *