Esforç previ

miriam-cad

Bé, doncs aquest és el resultat de dibuixar la meva escala amb l’AutoCAD. Aquest és un programa especialitzat en dibuix tècnic i és molt precís, manejable… quan el saps utilitzar.

Vaig trigar, com a mínim, només per fer això, unes cinc hores. Entre les coordenades, que si l’eina de simetria, la de gir i la de tall no feien el que jo volia; que si vaig esborrar l’escala de la Isabel per accident… (Ho sento Isa!). És veritat que he après, si fa o no fa, a manejar-lo, però m’ha costat suor i llàgrimes!

Després de tot, però, com a mínim ha quedat bé, i quan t’ha costat tant, el resultat et sembla encara millor.

Ara només queda enviar-la al taller perquè tallin les peces i puguem muntar l’escala definitiva!

Miriam Rivera

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *